zaterdag 9 maart 2019

Ontdek de Seychellen als fly drive


Weg langs de zuidkust van Praslin

Seychellen als fly drive optimaal

Door mij geschreven Reishandboek Seychellen is er duidelijk over: fly drive is de beste vorm om de Seychellen te ontdekken. Een fly drive Seychellen maakt het voor u namelijk mogelijk om de (droom)eilanden Mahé en Praslin grondig te verkennen. Individueel en in uw tempo, zodat u volop geniet. Een Seychellen fly drive maakt reizen tussen stranden, uitzichtpunten, wandelroutes en hotels op het eiland snel en comfortabel. Dit betekent vrijheid, rust en waarde voor uw geld.


Rijden op de Seychellen

Mahé en Praslin, de grootste eilanden, hebben prima wegen met beperkte afstanden. De wegen leiden naar dorpen, stranden, havens, kunstgalerieën, restaurants, Seychelles International Airport (Mahé) en Praslin Airport. Onderweg is het genieten van de stranden, blauwe oceaan, regenwouden en granietbergen die honderden meters hoog zijn. Rijden is een spectaculaire activiteit omdat de meeste wegen rijk zijn aan haarspeldbochten. Op beide eilanden liggen zelfs bergpassen die uitgebreid zijn beschreven in Reishandboek Seychellen.

Buiten Victoria is verkeer rustig, dorps en georganiseerd. De Seychellers rijden links.


Type huurauto

Op alle wegen volstaat een kleine personenauto, hoewel een grotere auto of open jeep comfortabeler is. Ik bekijk de mogelijkheden graag met u en neem autohuur eventueel op in het reisplan.


Wilt u die droomreis naar de Seychellen écht gaan maken? Wilt u Reishandboek Seychellen bestellen? Neem contact op met Jan Willem Hamel: info@hameltravel.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten