woensdag 13 maart 2019

Fly drive Israel, beleef Tel Aviv

Tel Aviv en Jaffa

Ervaar Tel Aviv tijdens uw fly drive Israël

Tel Aviv geniet ongekende populariteit bij toeristen. Online reclame en het Eurovisie Songfestival helpen om Tel Aviv als bruisende en trendy metropool te positioneren. Door de centrale ligging is de stad gemakkelijk op te nemen in uw fly drive door Israël. Tijdens zo'n fly drive door Israël fungeert Tel Aviv dan als schakel tussen het noorden en zuiden van het land. Tel Aviv is dus een mondaine en warme stad, op nog geen vijf uur vliegen van Schiphol.Onderstaande beschrijving is van Jan Willem Hamel, Israël-reisleider en eigenaar van Hamel Travel.Mediterraans Tel Aviv

Van alle gezichten die Tel Aviv heeft, is die van mediterraanse havenstad bepalend. In het moderne centrum zijn het de struiken en bomen die de straten en pleinen sfeer geven. In deze straten vindt u prima cafés, restaurants en winkels. Vanuit dit centrum bent u zo bij de enorme zandstranden waar toeristen en inwoners komen zonnen, zwemmen, joggen en wandelen. Of u hier bij zonsopgang of in de namiddag bent, het zicht op de blauwe Middellandse Zee is fenomenaal.


Bauhaus

Tel Aviv is een jonge stad, waarvan wolkenkrabbers en andere flatgebouwen het gezicht bepalen.
Daarom oogt Tel Aviv modern en georganiseerd. Handig en een regelrechte bezienswaardigheid zijn de vele panden in Bauhaus-stijl, die veel jonger lijken dan hun werkelijke leeftijd. Niet voor niets liet Unesco deze panden in 2003 op de World Heritage List plaatsen.


Cultuur in Jaffa

Ontdek Jaffa als u op zoek bent naar authentieke markten en sfeervolle winkelstraatjes. Deze 'twin' van Tel Aviv heeft de afgelopen jaren een metamorfose ondergaan en behoort tot de gezelligste  plaatsen van Israël. Daarnaast heeft Tel Aviv talloze musea, parken en uitgaanscentra.


Bent u enthousiast en wilt u Israël en Tel Aviv ontdekken? Hamel Travel maakt van uw wensen een persoonlijk reisvoorstel! 
Neem vrijblijvend contact op: info@hameltravel.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten