zaterdag 16 maart 2019

Anna Nooshin in Zuid-Afrika. Zij...


Anna Nooshin in Zuid-Afrika

Het was de week waarin RTL een artikel publiceerde over Anna Nooshin als inspiratiebron voor droomreizen naar Zuid-Afrika. De 'bekendste influencer' van Nederland dumpte haar foto's van Kaapstad en omstreken al eerder op internet. En dat bleef niet onopgemerkt. Beelden van Anna, vrolijk vakantievierend in Kaapstad, werden massaal gepubliceerd en voorzien van commentaar.


Reishandboek Zuid-Afrika (Uitgeverij Elmar BV)

De foto's stellen haar, eventueel met vrienden, centraal. Op het witte droomstrand van Camps Bay, dobberend in een boot op zee en genietend in de diepgroene wijnlanden van Kaapstad. Ook komt paardrijden op het fijne zandstrand van Noordhoek voorbij. Ik heb het genoegen deze fantastische plaatsen, die tot de mooiste ter wereld behoren, te beschrijven. In Reishandboek Zuid-Afrika.
Maar helaas, ik zie geen glimp van Reishandboek Zuid-Afrika op de foto's!


Zelf op pad, met Reishandboek Zuid-Afrika


Camps Bay, Kaapstad (eigen foto)
De Kaapse beelden van Anna Nooshin & Friends verleiden meteen om die langgewenste droomreis naar Zuid-Afrika te maken. Beleef het zelf! Leg de strandhanddoeken op het fijne strandzand van trendy Camps Bay - en droom weg onder de warme zon. Proost met elkaar, te midden van de Kaapse wijnranken, of ga paardrijden met zicht op bergen die verdwijnen in de blauwe oceaan. Met Reishandboek Zuid-Afrika in uw hand!





Als auteur van deze gids help ik u graag deze droomreis te realiseren!
Wacht niet langer en stuur uw wensen naar: info@hameltravel.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten