woensdag 19 december 2018

Verkrijgbaar! Reishandboek Oman 2e editie

Reishandboek Oman, essentieel voor uw reis naar Oman

De tweede editie van Reishandboek Oman is verkrijgbaar! Gaat u binnenkort op reis naar Oman, of wilt u uw reis naar Oman voorbereiden? Er is geen betere gids die u 's avonds op de bank meeneemt op avontuur in Oman - en naar het sultanaat van magie en legendes.
Stuur mij een e-mail, dan zorg ik ervoor dat u Reishandboek Oman (€17,95 incl. verzendkosten) zo snel mogelijk ontvangt: info@hameltravel.nl.

 

Reishandboek Oman 2e editie

Ik ben trots op alle positieve feedback die ik van u kreeg over de 1e editie van Reishandboek Oman! Deze titel bleek populair: binnen twee jaar waren Uitgeverij Elmar en ik bezig met de 2e editie. En die mag er zijn: bijna honderd kleurenfoto's, landkaarten, beschrijvingen en reisinformatie die up-to-date en herzien is.

 

Voordelen detailwerk Reishandboek Oman 2e editie

Reishandboek Oman is een spectaculair detailwerk van meer dan 200 pagina's. In geen andere gids zijn zoveel bezienswaardigheden, regio's, steden, dorpen, wadi's en fjorden beschreven. Daarnaast wordt u uitgebreid geïnformeerd over de Omaanse samenleving, geschiedenis, cultuur, flora, fauna en archeologie. Dankzij Reishandboek Oman...
  • weet u welke goedkopere alternatieven er zijn voor het toeristenvisum;
  • weet u in welke automaten uw pinpas werkt;
  • maakt u geen ellenlange omwegen! U weet nu welke grensovergangen u kunt gebruiken.  

 

Uw Oman-reisplan

Ik help u graag met het ontwikkelen van uw rondreis door Oman - ook als u die combineert met de Emiraten. Stuur mij uw wensen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op!
info@hameltravel.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten