zaterdag 28 januari 2017

Citytrip Dubai Strandvakantie Fujairah

 

Citytrip Dubai: bereid stedentrip Dubai uit met strandvakantie Fujairah

Waaraan moet uw citytrip Dubai voldoen? Schoon en mooi hotel. Check. Dichtbij het centrum. Check. Tijd voor bezoek aan de Burj Al Khalifa en de woestijn. Check. Dhow-cruise. Check. Wat er nog mist aan deze stedentrip Dubai, is strand. Geen strand van de stad, maar strand in een rustige streek. Bereid Citytrip Dubai daarom uit met strandvakantie Fujairah, gelegen aan de oostkust van de Emiraten. Hier vindt u de beste stranden, in de schaduw van ruige bergen. Strandvakantie Fujairah betekent zwemmen, zonnen, sporten en heerlijk relaxen!

 

Strandvakantie Fujairah

De hotels die Hamel Travel adviseert voor strandvakantie Fujairah, zijn aangename (en grote) resorts aan of dichtbij de kust. Deze zijn voorzien van eigen zwembad(en) en/of eigen strand. Binnen deze resorts bent u vrij om Westerse badkleding te dragen. Een boxershorts of bikini is hier gewoon. De resorts voor uw strandvakantie Fujairah vindt u in het stadje en in de omgeving. Binnen emiraat Fujairah mag binnen resorts alcohol worden geschonken.

 

Reishandboek Oman en Fujairah

De gehele oostkust van de Emiraten is in Reishandboek Oman beschreven. 'De Oostkust van de Emiraten scoort prima op het gebied van culturele en historische bezienswaardigheden'. Bestel Reishandboek Oman als u alles wilt weten over Fujairah, Khor Fakkan, Kalba en Dibba.

 

Uitbereiding Stedentrip Dubai concreet

  • Dag 1: begin van uw stedentrip Dubai - vlucht naar Dubai
  • Dag 2: in Dubai (stadstour van 4 uur)
  • Dag 3: in Dubai (namiddag naar de woestijn, daar traditionele Arabische avond met barbecue)
  • Dag 4: in Dubai ('s avonds dhow-cruise met diner)
  • Dag 5: Dubai-Fujairah
  • Dag 6: Fujairah
  • Dag 7: einde van uw Dubai stedentrip en strandvakantie Fujairah. Transfer naar Dubai, vlucht naar Amsterdam 
In dit geval verblijft u 4 nachten in City Seasons Dubai**** (inbegrepen in de Stedentrip Dubai) en 2 nachten in Fujairah. Geïnteresseerd? Bel mij voor de vrijblijvende offerte, ik bespreek de mogelijkheden graag met u: 06 22722189 (vanuit België: +31 6 22722189).

 

Garantiefondsen

Uw Citytrip Dubai valt onder de garantieregeling van Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Dat ziet u al in de vrijblijvende offerte. De verlenging in Fujairah is ook SGR-gedekt, dus u gaat goed op reis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten