vrijdag 16 september 2016

Opera en ballet tijdens uw vakantie Oman. Alleen de beste...


Royal Opera House, onmisbaar tijdens uw vakantie Oman

Wist u dat Muscat een van de drie operagebouwen van de Golf huisvest? Als u van ballet, opera of symfonieen houdt, is een bezoek tijdens uw vakantie Oman een must. Toeschouwers roemen de kwalitatief hoogstaande optredens en rekenen de 'Royal Opera' tot de vakantie Oman top-5 van Muscat. Ook als u tijdens uw vakantie Oman maar korte tijd in Muscat bent is dit enorme, spierwitte complex een bezoek waard. Functioneel tot in de perfectie en gebouwd in hedendaagse Omaanse stijl.

Ook rondleidingen worden gegeven, uw vakantie Oman is pas compleet met goede close-upfoto's.

Royal Oman Symphony Orchestra

Het Royal Opera House van Muscat is de realisering van het enthousiasme voor klassieke muziek van sultan Qabus. Door de bouw van dit topgebouw (2001-2011) en de klassieke optredens deelt hij die toewijding met het Omaanse volk. Ook heeft Oman hierdoor een prominente positie in de wereld der klassieke kunsten. Veelbelovende musici worden zorgvuldig geselecteerd en getraind om later (bij voorkeur) volwaardig lid te worden het Royal Oman Symphony Orchestra.

Internationale optredens in Royal Opera House Muscat

Dit orkest geeft overal ter wereld voorstellingen. Koop direct een kaartje als deze musici in uw stad of in 'hun' Royal Opera House optreden. Check online welke musici of (internationale) groepen voorstellingen geven gedurende uw verblijf in Muscat.

Muscat Stedentrip

Wilt u Muscat bezoeken of een Muscat stedentrip boeken? Wij nemen een bezoek aan het Royal Opera House graag in uw Muscat Stedentrip voorstel op. Overigens zijn de sights van Muscat uitgebreid behandeld in Reishandboek Oman - net zoals de mogelijkheden voor een geslaagde en onvergetelijke Muscat stedentrip. Deze gids is geschreven door Jan Willem Hamel, de eigenaar van reizennaarOman.nl.  Bel hem even (06 22722189, vanuit Belgie: +31 6 22722189), dan neemt hij de reismogelijkheden direct met u door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten