donderdag 2 mei 2019

Jan Willem Hamel: reisleider Israel


Reisleider voor Israel: Jan Willem Hamel

Betrouwbaar, toegewijd, deskundig, ervaren en enthousiast. Al vijftien jaar geleden nam ik als reisleider Israël talloze collegae, vrienden en klanten mee op uitgestippelde reizen in Israël. Ik (Jan Willem Hamel) reisde tienduizenden kilometers vanuit de Israëlische dorpen waarin ik destijds woonde. Nog ben ik vaak in Israël. Als reisleider voor Israël, met een groep of om zelf nieuwigheden op o.a. cultureel en archeologisch terrein te ontdekken. Van de berg Hermon tot Eilat, en van Ashkelon tot Ein Gedi aan de Dode Zee. Als reisleider Israël ken ik dit land door en door.


Israël als persoonlijke belevenis

Als reisleider laat ik klanten Israël ervaren als persoonlijke belevenis. 'Israël van dichtbij', in andere woorden. Dit doe ik door Israëlische kennissen ter plekke informeel te betrekken bij belevenisrijke rondleidingen. Hierdoor ontstaat al snel een speciale band tussen klanten en rondleider(s).


'.... het was zo fijn om de foto's te zien en te denken aan de leuke groep en jouw verhalen.' - feedback deelneemster Israël 2018.


Presentaties

Kibbutzwoningen, Noord-Israël
Indien gewenst, geef ik onderweg presentaties over thema's die interessant zijn voor klanten. Deze zijn altijd een warm succes - dat eindigt met een levendige vragenronde. Zo behandelde ik het thema 'Druzen' in de omgeving van Druzendorpen. Over 'de kibbutz' spreek ik als kenner, gezien ik lange tijd in dit type 'collectief dorp' doorbracht.


Reisleider voor uw reizen naar Israël

Bent u op zoek naar een reisleider voor uw groep die binnenkort naar Israël reist?
Of wilt u dat ik een meerdaagse route door Israël ontwikkel - en dat ik die als reisleider met uw klanten uitvoer? Laten we checken of er overeenkomsten zijn.
Stuur uw wensen en ideeën naar: info@hameltravel.nl
De vrijblijvende offerte ontvangt u zo snel mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten