dinsdag 16 april 2019

Eilandhoppen op de Seychellen

Bird Island: eilandhoppen op de Seychellen

De Seychellen, paradijs voor eilandhoppen

Reishandboek Seychellen is er duidelijk over: elk eiland vervult een specifiek verlangen. Ga dus naar eilanden die uw wensen vervullen. Eilandhoppen op de Seychellen is daarom de standaard, en is ook de gemakkelijkste activiteit. Eilandhoppen is op de Seychellen (Inner Islands) doorgaans het hele jaar mogelijk, maar is tussen november en april comfortabeler. Voor eilandhoppen is de driehoek Mahé-Praslin-La Digue populair, maar er zijn veel alternatieven. Vliegen, per ferry, per kleine motorboot - zelfs kanoën behoort tot de mogelijkheden voor eilandhoppen op de Seychellen!


Eilandhoppen tussen Mahé, Praslin en La Digue

Dit is de geliefdste koppeling. Deze 'driehoek' wordt doorgaans het hele jaar bereisd. Op Mahé verkent u Victoria en relaxt u op de mooiste tropische stranden ter wereld. Dit doet u ook op Praslin, waar u ook Vallée de Mai (coco-de-mers, Unesco World Heritage, behandeld in Reishandboek Seychellen) bezoekt. Op La Digue ervaart u cultuur, terwijl u fietst tussen stranden en dorpen.


Alternatieve mogelijkheden voor eilandhoppen

Er zijn meer dan honderd andere eilandhop-mogelijkheden! De variant die u kiest, is afhankelijk van (o.a.) uw interesses, budget en gewenste vakantievorm. Lees alles over de mogelijkheden in Reishandboek Seychellen (Uitgeverij Elmar, bestellen: info@hameltravel.nl).
Of wilt u met mij, de auteur van Reishandboek Seychellen, uw reis naar de Seychellen bespreken en plannen? Mail: info@hameltravel.nl. Samen ontwikkelen we uw droomreis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten