dinsdag 12 februari 2019

Thematische fly-drives Israel verschijnen binnenkort!

 

Fly-drive Israël: Hamel Travel


Caesarea, viaduct
Als ervaren en kundig Israël-reisleider heb ik bijzondere en vernieuwende fly-drives Israël in elkaar gezet! Deze fly-drives zijn gemakkelijk te doen, u volgt dagelijks mooie routes tussen hotels/guesthouses. Onderweg staat een bepaald thema centraal. Echter, de 'grote' sights zijn in alle Israël fly-drives opgenomen: de Dode Zee, Jeruzalem en Galilea met het beroemde meer.

Zodra de reizen van tarieven zijn voorzien, verschijnen ze op de homepage van Hamel Travel. Wenst u een persoonlijke fly-drive Israël - een reis die aan uw ideeën voldoet? Mail: info@hameltravel.nl

 

Positief nieuws toerisme Israël

Hamat Gader, warmwaterbronnen
In januari 2019 opende Ramon Airport, gelegen in de zuidelijke Negev-woestijn. Deze luchthaven ligt aan route 90, twintig kilometer van de populaire en warme badplaats Eilat aan de Rode Zee. Ramon Airport is ook handig als u Aqaba of Petra wilt verkennen (stuur uw reisverzoek naar info@hameltravel.nl), eventueel vanuit Eilat. In maart 2019 sluit 'stadsvliegveld' Eilat Airport en vliegen vakantiecharters niet meer naar Ovdah, maar naar Ramon Airport.

321.000 buitenlandse toeristen! Zoveel arriveerden in Israël in januari - meldde het Israëlische Centraal Bureau voor Statistiek. Een subliem begin van 2019, terwijl ook 2018 en 2017 bekend stonden als prima jaren voor de Israëlische toerismesector. Geen wonder: het milde weer van januari, februari en maart maakt actief reizen plezierig. U kunt rustig oude stadscentra verkennen, markten bezoeken of lange wandelingen door de fantastische natuurreservaten maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten