zaterdag 29 december 2018

Vakantie op de Seychellen? Reishandboek Seychellen verschijnt!

 

Wilt u die langgewenste vakantie naar de Seychellen maken? Of wilt u worden overtuigd om vakantie te vieren op de Seychellen? Bestel alvast Reishandboek Seychellen, geschreven door mij. Deze reisgids (Uitgeverij Elmar BV) verschijnt binnenkort in de Nederlandse en Belgische boekhandels - online en in de stadscentra. Deze gids is rijk geïllustreerd en brengt de Seychellen binnen handbereik. Al snel weet u welke eilanden u tijdens uw vakantie op de Seychellen gaat bezoeken.
Ook leest u over de fout die veel reisorganisaties daarbij maken!


De Seychellen: mondaine all-round bestemming in de Indische Oceaan

Geen land ter wereld overtreft de Seychelse natuurpracht - op alle 155 eilanden. Als u een week wilt wegdromen, wachten stille, tropische zandstranden op u. Als u liever actief bent, kunt u twee weken verblijven en uw dagen vullen met wandelen, duiken, fietsen, surfen, natuurbeschermingsprojecten bezoeken - en u verdiepen in zowel de Seychelse cultuur als de verrassende keuken.

In de diepe regenwouden fluiten felgekleurde vogels, terwijl schildpadden vrolijk voorbijzwemmen in het glasheldere zeewater. Waarvoor u ook komt - de (schone) eilanden staan garant voor plezier, zorg, comfort en gastvrijheid.

 

Op reis naar de Seychellen

Laat de reisorganisaties niet dezelfde fout maken met het plannen van uw reis. Ontwikkel uw reis naar de Seychellen daarom met mij, de auteur van Reishandboek Seychellen. Op basis van uw wensen en ideeën ontwikkel ik (vrijblijvend) uw reisplan, waarvoor u de (eveneens vrijblijvende) offerte ontvangt van mijn reisspecialist die is aangesloten bij de SGR en ANVR. Uw e-mail beantwoord ik zo snel mogelijk! info@hameltravel.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten